Курсеви
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Курсеви

Факултетот за бизнис економија нуди кратки курсеви, воглавно по Деловен англиски, Англиски јазик- писмено комуницирање и Квантитативни методи за економија и бизнис. На овие курсеви, соодветно на потребите,  кандидатите се стекнуваат со конкретни вештини и знаења.